Erik Lytzen

Den 1. oktober 1970 satte Erik Lytzen strøm til den virksomhed, der siden har båret hans navn, og som over årene har oplevet en gennemgribende udvikling og ekspansion. I dag rummer Erik Lytzen A/S således alle tekniske discipliner og lever dermed til fulde op til sit eget motto: Én kontakt til det hele.

Da Erik Lytzen overtog sin læreplads, Valdemar Petersens Eft., i 1970, var der mester selv, en kontordame og to lærlinge. I dag beskæftiger Erik Lytzen A/S omkring 110 medarbejdere, der løser alle udfordringer indenfor el-faget – lige fra at sætte en lampe op hos fru Jensen over service på elevatorer til komplicerede og avancerede løsninger indenfor moderne byggeri, ventilation i private boliger og i erhvervsvirksomheder, VVS og blik – alt fra forskellige typer af varmeanlæg over sanitet til tekniske løsninger samt professionelt blikkenslagerarbejde, automation inklusiv bl.a. leverancer af robotter, styretavler og fordelingstavler samt elektro med salg og reparation af bl.a. elektromotorer og gear. Endelig tilbyder Erik Lytzen A/S energivejledning for både private og erhvervsvirksomheder med kompetent rådgivning om indsats og tilskudsmuligheder.

Selv om strømmen og de traditionelle elektrikeropgaver er fundamentet, har Erik Lytzen A/S forstået at følge med udviklingen. De store entreprenør- og byggevirksomheder samarbejder gerne med firmaer, der har samlet flere kompetencer under den samme hat. Den trend har Erik Lytzen A/S allerede set tidligt, og virksomheden har derfor gennem årene sat sit fingeraftryk på en lang række store og markante byggeriet i hele Nordjylland, og ikke mindst i Hjørring.

Erik Lytzens vision var helt fra begyndelsen at udføre godt og solidt håndværk, kombineret med høj teknisk indsigt af glade og veluddannede medarbejdere for hvem dyder som håndværk, samarbejde og hæderlighed var en naturlig del af hverdagen.
De gamle dyder er stadig en væsentlig del af Erik Lytzen A/S, hvor medarbejderne er vores vigtigste råstof. Deres viden og engagement er afgørende for, at vores virksomhed får mulighed for at deltage i de rigtige og spændende opgaver. Derfor lægger vi også stor vægt på at vedligeholde og udvikle medarbejdernes uddannelse og kompetencer, således at de til stadighed er opdateret med den nyeste viden indenfor deres fag.

Erik Lytzen har for længst givet stafetten videre, og ejerkredsen bag virksomheden består i dag af 4 personer.

Barfoedsvej 2
9800 Hjørring

+45 65 99 80 00
lytzen@lytzen.dk
www.lytzen.dk

Anders C. Nielsen
Direktør
Telefon: 65 99 80 07
Mail: acn@lytzen.dk