Arkitektfirmaet Hovaldt

Arkitektfirmaet Hovaldt er stiftet i 2005 af Dorte Hovaldt, Civilingeniør i Arkitektur fra Aalborg Universitet. Drømmen var at starte egen tegnestue, og med købet af den nordjyske kunstner Poul Anker Bechs tidligere atelier, midt i den skønne natur lidt udenfor Vrå, blev det muligt at realisere drømmen.

Siden firmaets opstart har vi specialiseret os i god og kompetent arkitektrådgivning for både private og professionelle bygherrer. Vi har stor erfaring med projekteringsledelse samt byggeledelse fra en lang række af projekter. Vores rådgivning er præget af en tæt dialog med bygherre og samarbejdspartnere, for derigennem at skabe et skræddersyet design, som i høj grad forholder sig til bygherre og den endelige bruger.

I dag beskæftiger tegnestuen i Nordjylland syv arkitekter og bygningskonstruktører, der deler den samme passion for arkitektur, byggeri og bæredygtighed. Vi arbejder sammen i tæt dialog på tværs af vores uddannelser og dette sikrer, at vores tegninger er bearbejdede hele vejen rundt og derfor er bygbare og tilpasset bygherres ønsker, behov og økonomi.

Hos Arkitektfirmaet Hovaldt arbejder vi ud fra en overbevisning om, at en bæredygtig indstilling og tilgang til vores projekter har en positiv indvirkning på vores fælles miljø.

Vi mener, at alle har et ansvar i en tid, hvor bæredygtighed, energioptimering og miljøbevidst tankegang præger vores hverdag, og vi ønsker, igennem vores rådgivning og arkitektur, at bidrage til en positiv udvikling af byggeriets påvirkning af miljøet. Vi er stolte af at kunne bidrage til en bred og positiv bevidsthed om bæredygtighed. Vi er overbeviste om, at med det rette fokus og indstilling kan vores arkitektur bidrage til en positiv udvikling af vores miljø.

Det er vigtigt for os at tilgå ethvert projekt med realistiske bæredygtige målsætninger, som kan imødekomme vores bygherres forventninger. Derfor vurderes de bæredygtige ambitioner individuelt for hvert projekt i tæt dialog med bygherre. Vi har DGNB-konsulent og auditor, og kan derudover rådgive om de fleste andre bæredygtighedsordninger.

Hos Arkitektfirmaet Hovaldt er bæredygtighed ikke et tilkøb, men en selvfølgelighed, som altid garanterer et projekt, hvor faktorer som bl.a. sted, materialer, indeklima, og økonomi er integrerede i de grundlæggende tanker og indgår i fornuftigt samspil, og dermed skaber bygbare, bæredygtige og fremtidssikre projekter.

.

Bastholm Møllevej 115 
9760 Vrå

+45 98 92 50 10 
Hovaldt@hovaldt.com

Dorte Hovaldt
Indehaver og Arkitekt
Certificeret Passivhusdesigner og DGNB Auditor
Telefon: 45 41 11 64 90
Mail: Dorte@hovaldt.com