Spar Nord, Hjørring

Vi er en full-service erhvervsbank med store ambitioner på vores kunders vegne. Vi tror på, at en kombination af ordentlighed, fornuftige dispositioner og tilgængelighed er vejen til et godt finansielt samarbejde, der giver dig og din virksomhed handlekraft og styrke.

Vores kompetente rådgivere engagerer sig i din virksomhed og går langt for at skræddersy løsninger, der passer til dig. Vi gør os umage med at forstå detaljerne i din forretning, og du vil derfor opleve høj service, stor tillid og korte beslutningsgange, når du er kunde hos os. Det synes vi nemlig, er det mest fornuftige, hvis vi skal være en god erhvervsbank for dig.

Vi er også en bank med lokalt engagement. Gennem Spar Nord Fonden tager vi aktiv del i lokalsamfundet og uddeler over 10 millioner kroner årligt til realiseringen af både menneskelige og sociale initiativer i lokalområderne. Alene i 2017 forventer bankområde Hjørring at uddele godt 2 millioner kroner til små og store lokale formål til gavn for hele befolkningen.

Østergade 8
9800 Hjørring

Tlf. 96 23 06 50

www.sparnord.dk
hjorring@sparnord.dk

Ole Peter Christensen
Direktør
Telefon: 96230709 / 25270585
E-mail: opc@sparnord.dk