Nordjyske Medier A/S

NORDJYSKE Medier har leveret nyheder siden 1767

NORDJYSKE Medier er den næstældste medievirksomhed i Danmark med en historie, der går tilbage til 2. januar 1767

Fra første dag med det formål at nytte og fornøje.

Vi er kendt for at være en af de mest moderne medievirksomheder i verden med et bredt udbud af medier og en fuldt integreret måde at arbejde på i redaktion, salg og produktion. Vi udgiver dagbladet NORDJYSKE Stiftstidende og 29 lokale ugeaviser.

Vi står bag Danmarks første 24 timers tv-kanal, 24NORDJYSKE, websitet nordjyske.dk, en række nærlokale websites og tre radiostationer. Desuden står vi for distribution af aviser og reklamer i Nordjylland gennem NORDJYSKE Distribution.

I nyere tid har vi udvidet fokus til at omfatte flere digitale aktiviteter. Nordiske Medier udgiver nyhedsbreve til erhvervslivet i både Danmark, Sverige og Norge. Jubii.dk og Bazoom er digitale medier med fokus på fritid og underholdning, og koncernen omfatter også NORDJYSKE Magasiner, der udgiver en række livsstilsmagasiner som MAD&Venner og Vi med Hund.

NORDJYSKE Medier leverer indhold til nordjyder når som helst og hvor som helst, uanset hvilken medieform brugerne foretrækker, og vi leverer annonceeffekt til annoncørerne, uanset hvilke målgrupper de vil nå. 80 procent af alle nordjyder bruger hver dag et eller flere af vores medier, og på en uge er vi i kontakt med 85 procent af nordjyderne.

Vores trykkeri kan udover at trykke aviser også levere skræddersyet digitalprint.

Frederikshavnsvej 81, 9800 Hjørring
www.nordjyskemedier.dk

Peter Vestgaard Andersen
Områdechef
Mobil: 20 80 49 33
Mail: pa10@nordjyske.dk