Glaseksperten

Hos Glaseksperten har vi bearbejdet og leveret glas i mere end 25 år, og vi ved derfor, hvad et godt samarbejde indeholder og hvad der skaber værdi hos dig. Vores engagerede medarbejdere står altid klar med kvalificeret og personlig vejledning og sparring.

Gennem årene har vi hos Glaseksperten oparbejdet en lang række forskellige glaskompetencer – hærdning, laminering, facadeglas, print på glas, sikkerhedsglas, persienneruder, energiglas, farvet glas, brandglas, solafskærmning, støjreduktion og én af Danmarks mest omfattende termolinjer – det er bare nogen af dem.

Vi udvider kontinuerligt vores produktion og har kapacitet til de store opgaver og fleksibilitet til de små. Det betyder, at vi kan tilgodese alle vores kunders meget forskelligartede og skiftende behov – kort sagt den ideelle totalleverandør af glas til stort set ethvert projekt.

Vores hovedkontor i Hjørring består af administration og fabrik i en ny 11500 m2 bygning. Fabrikken ligger lige ud til den nordjyske motorvej, hvilket resulterer i kort ekspeditionstid fra afgivelse af ordre til modtagelse.

Derudover har vi Glaseksperten Vinduer & Døre bestående af en fabrik og administration på 10500 m2. også med hovedkontor i Hjørring.

Med omkring 200 ansatte og 3-holdsskift i produktionen er vi altid leveringsdygtige. Og med egne lastbiler og en af Danmarks største termolinjer leverer vi glas til kunder og byggeprojekter i hele landet – og uden for Danmark.


Sprogøvej 13
9800 Hjørring

Tlf. 98 92 19 11
Fax. 98 92 88 78

www.glaseksperten.dk
ordre@glaseksperten.dk

Christian Larsen
Adm. direktør
T: 96 23 47 23
M: 40 32 99 98
Mail: cl@glaseksperten.dk